Menu:

Desátý ročník fotbalového turnaje O pohár 17. listopadu

5.12.2103

Desátý ročník fotbalového turnaje O pohár 17. listopadu

Desátý ročník fotbalového turnaje O pohár 17. listopadu vyhrála broumovská Hradebka. Už po sedmé

Čtvrtek, 14 Listopad 2013 06:34 René Herzán

Už po sedmé z deseti ročníků zvítězili včera ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově ve fotbalovém turnaji O pohár 17. listopadu žáci Základní školy Hradební, Broumov. Turnaj, na kterém startovali ještě žáci prvního stupně základních škol z Meziměstí, Masarykovy Broumov a Teplic nad Metují, pořádá občanské sdružení Začít spolu.

Vítězná Hradební základní škola prošla turnajem bez zaváhání. S celkovým skóre 27:1 v turnaji bez porážky zvítězila před Meziměstím, Masarykovou školou a školou z Teplic nad Metují.

"Je to již tradiční sportovní setkání žáků škol broumovského výběžku. Turnaj měl slušnou sportovní úroveň. Líbilo se mi velmi slušné vystupování všech hráčů a především účast dívek. Sára Grimová se bez problémů herně se vyrovnala klukům," chválil všechny startující hráče a hráčky učitel vítězného týmu Aleš Vojtěch.

Nejlepším brankářem se stal Pavel Kochánek z Meziměstí, nejlepším hráčem se stal Ivan Habas ze Základní školy Masarykova. Za 11 branek si cenu nejlepšího střelce vystřílel Vojta Rusín z Hradební základní školy. Hodnotné ceny, jako trička, fotbalové míče či dresy si odnesli hráči všech družstev.

"Turnaje jsme se zúčastnili pokaždé a vždy jsme byli nadšeni. Každý rok vládne přátelská atmosféra jak mezi hráči, tak učiteli a organizátory. Vše hodnotíme na výbornou a již se těšíme na rok příští," pochvalovala si turnajovou atmosféru učitelka Základní školy Meziměstí Lenka Bohanská.

Naše poslání

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou ambulantní a terénní služby poskytované rodině s dítětem, u kterého existují rizika ohrožení jeho vývoje, nebo je jeho vývoj ohrožen v důsledku dopadů dlouhodobě obtížné sociální situace, kterou rodiče nedokážou sami bez pomoci překonat.

 

footer-logo.png

Kontaktujte nás